Er du testet for coronavirus og ikke fået dit svar endnu, bedes du venligst, men bestemt blive væk fra vores klinik!

I disse coronatider beder vi jer ringe for at bestille medicin, tider m.m., venligst IKKE mød op uden en aftale i klinikken.

VIGTIGT

Vores dør er åben, men  du SKAL have en tid for at komme ind (altså skal tid og medicin bestilles telefoniskog du skal selvfølgelig være symptomfri for corona.

Fra 15.09.20 skal der bestilles tid til blodprøver – også mellem 8-8.50.

Patienter bedes komme uden pårørende såfremt dette ikke er strengt nødvendigt.

Såfremt der er mere end 5 personer i venteværelset når du ankommer, bedes du sætte dig ned i din bil eller gå en lille tur, så ringer vi efter dig når det er din tur. Vi bestræber os på, at de der har fået konsultationstid ikke sidder for længe i venteværelset og derfor bedes I komme til aftalt tid.

VIGTIG INFORMATION Coronavirus/COVID-19

Som følge af aktuelle pandemi er der indført ændrede tiltag i driften. Lad os alle hjælpe hinanden med at komme igennem den næste tid på bedste vis.

Følgende budskab bedes noteret:

1. Alle konsultationsaftaler skal aftales ved telefonisk henvendelse.

2. Patienter med symptomer forenelige med coronavirusinfektion skal kontakte klinikken telefonisk og skal ikke møde i klinikken af hensyn til smitterisiko. Symptomerne er tegn på luftvejsinfektion, herunder forkølelsessymptomer med hoste, halssmerte, hovedpine og særligt tiltagende åndenød. Desuden almen svækkelse med feber og muskelømhed.

3. Videokonsultation er en mulighed, men skal aftales med sekretær.

4. Onlinebooking er for øjeblikket kun muligt til telefonkonsulation/videokonsultation.

Vi håber, at vi i fællesskab, og i gensidig forståelse, vil kunne videreføre dagligdagen gennem den kommende tid på bedste vis.

Mvh  Lægerne I Sjællandsgade